Stukadoor in Overijssel gezocht?

Stukadoor Overijssel - Impressie glad stucwerk
Stukadoor Overijssel – Impressie glad stucwerk

Op zoek naar een goede stukadoor in Overijssel? George Schlink – Schilderwerken, Trainingen & Advies heeft ruim 45 jaar ervaring in het schildersvak. George verzorgt sierpleisters, stucwerk en diverse andere soorten wandafwerking. Bovendien staat bij George de wens van de  klant centraal. Zo zijn eerlijke afspraken en een goede prijs-kwaliteitverhouding belangrijke punten in de bedrijfsvoering. Korte lijntjes en direct contact met de uitvoerder van het project. Zo zijn uw stukadoorswerkzaamheden direct te bespreken met de vakman, en zorgen wij er samen voor dat uw project helemaal naar tevredenheid uitgevoerd zal worden.

Hoewel George Schlink is gevestigd in Wierden zijn wij actief binnen heel Nederland. Zodoende zijn wij ook de juiste keuze wanneer u een stukadoorsbedrijf zoekt dat actief is binnen Overijssel.
Maak een afspraak

Werkwijze – stukadoor Overijssel George Schlink

Indien u uw woning in Overijssel wilt laten stucen, is het belangrijk dat wij op locatie komen kijken alvorens een goede offerte op te kunnen stellen. Op deze manier voorkomen wij een offerte die ver van de uiteindelijke kosten afstaat. Een goede ondergrond waarop het stucwerk moet worden aangebracht is erg belangrijk voor een goede stukadoor. Wij stellen niet graag teleur wanneer het gaat om het prijskaartje. Het is echter wel mogelijk om een prijsindicatie aan te vragen voor stucwerk in Overijssel. Houd er dan wel rekening mee dat de prijs van het uiteindelijke werk dat uitgevoerd moet worden kan afwijken van deze prijsindicatie. Wees bij het opvragen van een prijsindicatie zo specifiek mogelijk, en stuur bij voorkeur foto’s mee van de wanden of plafonds die gestuct moeten worden. Op deze manier kunnen wo zo gericht mogelijk advies geven.

Wij gaan voorafgaand aan het project in overleg over de verwachte doorlooptijd en resultaten van de opdracht. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u precies wat u van het eindresultaat kunt verwachten.
Heeft u vragen?

George Schlink in het kort

Persoonlijk contact en betrokkenheid bij het gehele proces is een bijzonder belangrijk punt in de bedrijfsvoering. George Schlink – Schilderwerken, Trainingen & Advies staat voor kwaliteit, vakmanschap en bereikt dit door flexibel te werk te gaan en kwaliteit boven kwantiteit te zetten. Met ruim 45 jaar ervaring binnen het vak bent u zeker dat uw opdracht uitgevoerd zal worden door een professional.

George Schlink – Stukadoor Overijssel
Maak kennis met George