Stukadoor in Almelo gezocht?

Stukadoor Almelo - Impressie glad stucwerk
Stukadoor Almelo – Impressie glad stucwerk

Bent u op zoek naar een goede stukadoor in Almelo? George Schlink – Schilderwerken, Trainingen & Advies heeft ruim 45 jaar ervaring in het schildersvak. Naast schilderwerken kunt u bij ons kunt u terecht voor de verzorging van sierpleisters, stucwerk en diverse andere soorten wandafwerking. Bovendien vinden wij contact met de klant, eerlijke afspraken en een goede prijs-kwaliteitverhouding erg belangrijk. Hoewel George Schlink is gevestigd in Wierden zijn wij actief binnen heel Nederland. Zodoende zijn wij ook de juiste keuze wanneer u een stukadoorsbedrijf zoekt dat actief is binnen Almelo.
Maak een afspraak

De werkwijze van deze stukadoor voor Almelo

Zoals u hier boven al heeft kunnen lezen staat George Schlink – Schilderwerken, Trainingen & Advies voor goed contact met de klant, eerlijke afspraken en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Omdat wij enkel een duidelijk overzicht kunnen geven van de verwachte kosten voor een project dienen wij voorafgaand aan het project eerst het huidige stucwerk en de ondergrond te inspecteren en controleren. Pas dan kunnen wij een duidelijk beeld vormen van de verwachte kosten. Wij stellen niet graag teleur wanneer het gaat om het prijskaartje. U kunt echter wel een prijsindicatie bij ons opvragen voor stucwerk in Almelo. Houd er echter wel rekening mee dat de prijs van het uiteindelijke werk dat uitgevoerd moet worden kan afwijken van deze prijsindicatie.

Daarnaast is George Schlink – Schilderwerken, Trainingen & Advies een bedrijf dat afspraken erg belangrijk vind. Zo gaan wij altijd van tevoren in overleg over de verwachte doorlooptijd en resultaten van de opdracht. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u precies wat u van het eindresultaat kan verwachten.
Heeft u vragen?

George Schlink in het kort

Persoonlijk contact en betrokkenheid bij het gehele proces is een bijzonder belangrijk punt in de bedrijfsvoering. George Schlink – Schilderwerken, Trainingen & Advies staat voor kwaliteit, vakmanschap en bereikt dit door flexibel te werk te gaan en kwaliteit boven kwantiteit te zetten. Met ruim 45 jaar ervaring binnen het vak bent u zeker dat uw opdracht uitgevoerd zal worden door een professional.

George Schlink – Stukadoor Almelo
Maak kennis met George