Schildersbedrijf Wierden George Schlink

Schildersbedrijf Wierden - Impressie.
Schildersbedrijf Wierden – Impressie

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Wierden? George Schlink – Schilderwerken, Trainingen & Advies helpt u graag verder. Met ruim 45 jaar ervaring in het schildersvak kunt u er zeker van zijn dat uw

opdracht in juiste handen is. Of het nu gaat om schilderwerken, een maatwerk training of een volledige woningrenovatie, wij staan voor u klaar. Omdat George Schlink een specialist is op vele vlakken kunnen wij u van dienst zijn bij de volgende opdrachten en behoeften.

Tot onze diensten behoren:

George Schlink is een schildersbedrijf in Wierden dat zowel binnen- als buitenschilderwerk verricht. Hét schildersbedrijf dat op alle ondergronden schildert, glas plaatst en weet hoe hij op de juiste manier de meest uiteenlopende behangsoorten kan verwerken en aanbrengen. Daarnaast biedt dit schildersbedrijf in Wierden ook houtrot herstel en deelvervanging.

Prijsindicatie aanvragen

Schildersbedrijf Wierden met winterschilder tarieven

Het schildersbedrijf Wierden George Schlink hanteert vanaf 1 november tot en met 21 maart het winterschilder tarief. Mocht u dus plannen hebben om uw woning of bedrijfspand op te frissen door middel van een nieuwe lik verf, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden met ons te bespreken.

Voor wie werkt dit schildersbedrijf in Wierden?

Gedegen vakmanschap en kwalitatief hoogstaand schilderwerk moet toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom werkt George voor zowel bedrijven en gemeentelijke instellingen als voor particulieren. Dus indien uw woning een nieuwe lik verf nodig heeft, dan heeft u hiervoor het juiste schildersbedrijf gevonden.

Bekijk onze expertises

Bovendien kunt u als consument profiteren van het lage (6%) BTW-tarief (op arbeid of het totaalpakket, afhankelijk van de overeenkomst) wanneer u uw woning laat schilderen. U kunt op de volgende pagina meer lezen over het BTW-tarief voor particuliere woningen ouder dan 2 jaar.

Schildersbedrijf Wierden dat trainingen aanbiedt

Het is mogelijk door schildersbedrijf George Schlink een training te laten verzorgen. Of het nu gaat om een training schilderen, een VCA training of een training verfspuiten. Bekijk de trainingen pagina voor meer informatie over deze trainingen.

In Wierden stage lopen bij een schildersbedrijf? Dat kan!

George Schlink is een erkend S-BB leerbedrijf, daarom is het mogelijk om stage te lopen bij hét schildersbedrijf van Wierden. Zo ondersteunt en begeleid George studenten afkomstig van meerdere opleidingen. Zo is het mogelijk om stage te lopen als Decoratie- en restauratieschilder,  Gezel schilder, Projectmanager vastgoedonderhoud, Schilder en uitvoerder.

Wilt u graag stage lopen? Stuur dan uw motivatie + CV naar: schlinkgeorge@gmail.com. Vervolgens laten wij u zo snel mogelijk weten of u bij ons op gesprek kunt komen!

Neem contact op