Schildersbedrijf gezocht? George Schlink

Schildersbedrijf gezocht? - Geoge Schlink schilderwerk impressie.
Schildersbedrijf gezocht? – Geoge Schlink schilderwerk impressie.

George Schlink – Schilderwerken, Trainingen & Advies heeft ruim 45 jaar ervaring in het vak. Dus wanneer de vraag “Schildersbedrijf gezocht” naar voren komt, dan weet u dat uw opracht bij ons in juiste handen is. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en korte lijntjes in de communicatie heb je altijd zicht op wat er precies gebeurt binnen het project. Bovendien bieden wij 4 jaar garantie op bijna alles schilderwerken.

Schildersbedrijf gezocht? Of bent u op zoek naar onze andere diensten? Wij helpen u ook graag verder met:

George Schlink is een schildersbedrijf in Wierden dat zowel binnen- als buitenschilderwerk verricht. Maar ook wanneer u zelf aan de slag wilt helpen wij u graag verder. Zo is het mogelijk om een een persoonlijke training te volgen of advies te ontvangen. Een schildersbedrijf gezocht dat ook wandafwerking aanbiedt? Ook hiervoor draaien wij onze hand niet om! Vraag nu een prijsindicatie aan!

Prijsindicatie aanvragen

Schildersbedrijf gezocht met winterschilder tarieven?

Schildersbedrijf George Schlink hanteert vanaf 1 november tot en met 21 maart het winterschilder tarief. Mocht u dus plannen hebben om uw woning of bedrijfspand te laten voorzien van een nieuwe lik verf, twijfel dan niet en neem contact met ons op om mogelijkheden met ons te bespreken.

Een schildersbedrijf gezocht voor onderhoud aan een bedrijfspand?

George werkt voor zowel bedrijven en gemeentelijke instellingen als voor particulieren. Gaat het om meerdere (bedrijfs)panden? Of bent u als woningbouwvereniging op zoek naar een schilder? In alle gevallen nodigen wij u graag uit om de mogelijkheden te bespreken over onderhoud aan ieder pand.

Bekijk onze expertises

Als consument een schilder gezocht? Dan is het lage BTW-tarief (op arbeid of het totaalpakket, afhankelijk van de overeenkomst) van toepassing wanneer u uw woning laat schilderen. Op deze volgende pagina leest u meer over de werkzaamheden waarop het lage tarief geldig is. Lees hier alles informatie: BTW-tarief voor particuliere woningen ouder dan 2 jaar.

Schildersbedrijf gezocht dat trainingen aanbiedt?

Schildersbedrijf George Schlink verzorgt tevens (maatwerk) trainingen bij zowel trainingscentra al op de werkplek. Of het nu gaat om een schildertraining, een VCA training of een training verfspuiten. Bekijk de trainingen pagina voor meer informatie over deze trainingen.

Schildersbedrijf gezocht om stage te lopen?

Ook dat kan! George Schlink is een erkend S-BB leerbedrijf. BIj ons is het mogelijk om stage te lopen als Decoratie- en restauratieschilder,  Gezel schilder, Projectmanager vastgoedonderhoud, Schilder en uitvoerder.

Wilt u graag stage lopen? Stuur dan uw motivatie + CV naar: schlinkgeorge@gmail.com. Vervolgens laten wij u zo snel mogelijk weten of u bij ons op gesprek kunt komen!

Neem contact op