Home » Over George

George Schlink – Schilderwerken, Trainingen & Advies

Persoonlijk contact en betrokkenheid bij het gehele proces is een bijzonder belangrijk punt in de bedrijfsvoering. George Schlink – Schilderwerken, Trainingen & Advies staat voor kwaliteit, vakmanschap en bereikt dit door flexibel te werk te gaan en kwaliteit boven kwantiteit te zetten. Met ruim 45 jaar ervaring binnen het vak bent u zeker dat uw opdracht uitgevoerd zal worden door een professional.

Daarnaast leiden wij ook vakmensen op. Zowel door middel van een leerzaam stagetraject of klassikale scholing weet George de schilderstechnieken over te brengen op de volgende generatie vak schilders.

Even voorstellen…

George Schlink
George Schlink

Mijn naam is George Schlink, geboren in Rotterdam (bouwjaar 1956).

Vanaf mijn 16e jaar zit ik in het schildersvak, ik heb veel geleerd bij mijn 1e leerbedrijf in Rotterdam waar ik mij opgewerkt had tot uitvoerder.

Het leek mij een mooie uitdaging om zelf een schildersbedrijf te starten en heb de stap in juni 1992 genomen.

De werkzaamheden heb ik uitgebreid met o.a. vervangen en plaatsen van glas, diverse soorten wandafwerking en verfspuit technieken.

Door scholing heb ik mij verder ontwikkelt in o.a. houtrotsanering /deelvervanging, vervangen van ramen, deuren en kozijnen.

Ook oude decoratieve technieken zoals hout- en marmer imitaties en het restaureren van oude plafonds, schouwen, gevels,  ornamenten en het restaureren van oude meubels is een specialiteit.

Daarnaast verzorg ik ook als docent/trainer diverse trainingen via mijn eigen bedrijf als voor andere trainingsmaatschappijen, o.a VCA Nederland, Opleidingscentrum DIBO en Kader Academy.

Wat ik belangrijk vind is het contact met de klant, eerlijke afspraken en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

-George Schlink

Neem contact op