Houtrot reparatie bedrijf

Het houtrot reparatie bedrijf George Schlink is gespecialiseerd in houtrotherstel, houtrotsanering en verschillende soorten kozijnreparatie. De partner op het gebied van achterstallig onderhoud en houtrotschimmels. Neem nu contact op om een afspraak te maken of lees hieronder meer informatie over houtrotherstel.
Neem contact op

Kozijnreparatie bij houtrot

Heeft u last van rot hout aan een stijl, dorpel of aan uw gevelbetimmering? George Schlink is hét houtrot reparatie bedrijf wanneer het gaat om houtrotherstel. Na inspectie van de schade kunnen wij overgaan op het op kozijnreparatie. Dit kan zijn door middel van deelvervanging of vervangen van het gehele verrotte onderdeel. Bovendien werkt George Schlink bij houtrotsanering en kozijnrepartie met gerenommeerde producten die zorgen voor een zo duurzaam mogelijke oplossing.

Wanneer is het noodzakelijk om houtrotherstel toe te passen?

Houtrotsanering bij houtrot
Houtrotsanering bij houtrot

Houtrotherstel is noodzakelijk wanneer een woning of bedrijfspand niet goed, of verkeerd is onderhouden. Hierdoor kan houtrot ontstaan. Houtrot is een schimmel dat het hout aantast. Wanneer het hout bloodgesteld wordt aan een hoog vochtgehalte zal het houtoppervlak beschadigen. Dit kunt u waarnemen wanneer het oppervlak kruimelig aan worden is. Maar ook kunt u zien dat een kozijnreparatie nodig is wanneer het houtoppervlak vuilwit en sponzerig wordt.

Neem contact op

Houtrotsanering door George Schlink

Bent u op zoek naar een bedrijf dat ervaring heeft met houtrotsanering? George Schlink heeft ruim 45 jaar ervaring binnen het schildersvak. Doordat u direct contact heeft met de persoon die ook de werkzaamheden uitvoert kunt u er vanuit gaan dat er in korte lijntjes gewerkt zal worden. Wij vinden direct contact met de klant, duidelijkheid en eerlijke afspraken belangrijk binnen onze gehele bedrijfsvoering. Wilt u graag meer informatie over kozijnreparatie, houtrotsanering of over houtrotherstel? Twijfel dan niet een neem gerust contact met ons op om al uw vragen te laten beantwoorden.

George Schlink werkt door heel Nederland! Twijfel dus niet om de mogelijkheden te bespreken.

Naast kozijnrepartie en houtrotherstel bieden wij ook andere diensten aan.

Ga naar de pagina Expertises & diensten voor meer informatie over onze werkzaamheden.