Home » Expertises & diensten » Trainingen » Verfspuit training

Verfspuit training

Tijdens de verfspuit training leert de deelnemer met diverse soorten spuitapparaatuur omgaan. Denk hierbij aan een HVLP boven- of onderbekerpistool, Airless spuitapparatuur of Airmix spuitapparatuur. De training verfspuiten bestaat uit zowel het theorie- als het praktijkgedeelte. Deze training kan in diverse trainingscentra verzorgt worden, maar kan ook geheel op maat bij uw bedrijf georganiseerd worden. Hieronder leggen we in het kort uit hoe deze training er inhoudelijk uit kan zien.

Verfspuit training – theorie gedeelte

Tijdens de theorie van de verfspuit training bespreken we onder andere waarom er voor verfspuiten gekozen kan worden. Ook leert de deelnemer hoe hij de juiste spuitappartuur kan kiezen voor het project waarvoor dit nodig is. Punten die besproken kunnen worden zijn:

  • Waarom kiezen voor verfspuiten?
  • Hoe kies je de juiste apparatuur?
  • Welke spuittip, nozzle, luchtdruk en materiaaldruk gebruik ik?
  • Ondergronden beoordelen en voorbereiden.
  • Viscositeit.
  • Laagdikte en norm.
  • Product informatie.
  • Veiligheid.

Neem contact op

Verfspuit training – praktijk gedeelte

Verfspuit training - Praktijk
Verfspuit training – Praktijk

Tijdens het praktijk gedeelte van de verfspuit training gaat de deelnemer zijn kennis van het theorie gedeelte gebruiken. Zo gaat de deelnemer onder andere de ondergronden voorbereiden. Na het voorbereiden maakt de deelnemer in de praktijk kennis met de verschillende soorten spuitapparatuur. Hierin worden alle fasen van het proces doorlopen. Dus van het opstarten, tot het werken met, en het reinigen van het materiaal.
Training bespreken

Traininglocaties

Verfspuit training, container spuiten - Praktijk
Verfspuit training, container spuiten – Praktijk

De trainingen door George Schlink kunnen op bijna elke denkbare locatie gegeven worden. Hierbij kunt u denken aan een trainingscentrum of op de werkplek. Heeft u zelf andere wensen? Wij kunnen iedere training volledig aanpassen naar uw wensen. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken.

Locatie bespreken