Schilder training

De schilder training heeft als doel de deelnemer belangrijke punten uit het schildersvak eigen te maken. De training is opgedeeld in twee verschillende delen. Het theoriegedeelte en het praktijkgedeelte. Hieronder leggen we in het kort uit hoe deze training in zijn werk gaat.

Schilder training – theoriegedeelte

In het theoriegedeelte van de schilder training worden verschillende soorten ondergronden besproken zoals hout, metaalsoorten, kunststof en steenachtige ondergronden. Ook leren wij de deelnemer hoe hij een ondergrond inspecteert en beoordeeld.

De deelnemer leert onder andere hoe hij een vochtmeting en hechtproef uit moet voeren. Tevens leert de deelnemer hoe hij de zuiging van de ondergrond controleert en bekijkt hij of hij te maken heeft met een poederige ondergrond en welke verfsoort er op de muur zit. Op basis van deze inspectie leert de deelnemer de juiste voorbehandeling te kiezen en uit te voeren op deze ondergrond.

Naast het herkennen en beoordelen van de soort ondergrond leert de deelnemer ook waaruit zijn verf bestaat. Tevens kan hij na deze training zelfstandig beoordelen welk type verf hij moet gebruiken voor de toe te passen behandeling.

Meer informatie aanvragen

Schilder training – praktijkgedeelte

Schilder training - praktijk gedeelte
Schilder training – praktijk gedeelte

Tijdens het praktijkgedeelte van de schilder training leert de deelnemer hoe hij moet ontvetten, oude verflagen kan verwijderen,  hoe hij schuurt en hoe hij een grondlaag/primer aan kan brengen op de juiste manier. Daarnaast leert de deelnemer hoe hij beschadigde plamuur, twee componenten plamuur of kneedbaar hout kan gebruiken voor het herstel van een beschadeging. Ook kan de leerling na afloop van deze training aflakken, vernissen, beitsen en naden op een juiste manier afkitten.

Indien er andere wensen zijn voor een training kunnen wij een training op maat aanbieden. Wilt u graag uw wensen bespreken? Twijfel dan niet om contact op te nemen.
Training bespreken

Traininglocaties

De trainingen door George Schlink kunnen op bijna elke denkbare locatie gegeven worden. Hierbij kunt u denken aan een trainingscentrum of op de werkplek. Heeft u zelf andere wensen? Wij kunnen iedere training volledig aanpassen naar uw wensen. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken.
Locatie bespreken