Training glasverwerking / glas zetten

De training glasverwerking en glas zetten heeft als doel de deelnemer alles omtrent glas (het zetten en verwerken hiervan) eigen te maken. Deze training is opgedeeld in twee verschillende delen. Het theoriegedeelte en het praktijkgedeelte. Hieronder leggen we in het kort uit hoe deze training er uit kan zien.

Glasverwerking / training glas zetten – theoriegedeelte

Tijdens het theoriegedeelte van deze training leert de deelnemer welke soorten glas er zijn en hoe deze gemaakt worden. Met deze basiskennis zal de deelnemer goed voorbereid zijn op de vervolgen. Zo leert de deelnemer hoe hij op een juiste manier glas kan opmeten en plaatsen volgens norm. Hierbij maken ze gebruik van onder andere steun- en stelblokjes en celband.
Neem contact op

Glasverwerking / glas zetten – praktijkgedeelte

Training glasverwerking - Praktijk
Training glasverwerking – Praktijk

Tijdens het praktijkgedeelte van de training glas zetten leert de deelnemer hoe hij verschillende glassoorten moet snijden. Daarnaast leren de deelnemers hoe ze oud glas kunnen verwijderen op een veilige manier. Na het verwijderen van het oude glas leren ze hoe ze enkel en dubbel glas kunnen plaatsen. Het plaatsen van het glas leren ze op zowel de natte (door gebruik te maken van kit of stopverf) als op de droge (door gebruik te maken van een rubberprofiel) manier. Ook leert de deelnemer hoe hij glaslatten op maat kan maken.
Training bespreken

Traininglocaties

De trainingen door George Schlink kunnen op bijna elke denkbare locatie gegeven worden. Hierbij kunt u denken aan een trainingscentrum of op de werkplek. Heeft u zelf andere wensen? Wij kunnen iedere training volledig aanpassen naar uw wensen. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken.
Locatie bespreken