Leren behangen / behangsoorten leren verwerken

Wilt u leren behangen, of wilt u een training behangsoorten verwerken organiseren voor meerdere deelnemers? Dan kunt u een training laten verzorgen door George Schlink. Deze training is opgedeeld in twee verschillende delen. Het theoriegedeelte en het praktijkgedeelte. Hieronder leggen we in het kort uit hoe deze training in zijn werk gaat.

Behangsoorten verwerken – theoriegedeelte

Tijdens het theoriegedeelte van de training behangsoorten verwerken leert de deelnemer alles over de verschillende type ondergronden en lijmsoorten. Ook leert de deelnemer hoe hij deze lijmsoorten moet aanmaken en welke gereedschappen hij tijdens het hele proces moet gebruiken. Tevens leert de deelnemer op een juiste manier uit te rekenen hoeveel behang hij nodig heeft voor het te behangen oppervlakte.
Training bespreken

Behangsoorten verwerken – praktijkgedeelte

Behangsoorten verwerken praktijk
Behangsoorten verwerken praktijk

Tijdens het praktijkgedeelte gebruikt de deelnemer de informatie die hij heeft geleerd in het theoriegedeelte. Met deze kennis en extra handvatten leert de deelnemer hoe hij verschillende soorten behang kan aanbrengen en kunnen ze leren behangen met behulp van een vakman. De soorten behang die de deelnemer leert aanbrengen zijn onder andere papier, vliesbehang, vinylbehang, opgeschuimd behang en glasvezelbehang. De deelnemer kan na het volgen van deze training omgaan met zowel behang zonder, als behang met patroon. Ook weet de deelnemer dan hoe hij om moet gaan met inwendige en uitwendige hoeken, en hindernissen op de wand. Deze hindernissen kunnen leidingen, beugels, stopcontacten, radiatoren en andere hindernessen zijn.
Training bespreken

Traininglocaties

De trainingen door George Schlink kunnen op bijna elke denkbare locatie gegeven worden. Hierbij kunt u denken aan een trainingscentrum of op de werkplek. Heeft u zelf andere wensen? Wij kunnen iedere training volledig aanpassen naar uw wensen. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken.
Locatie bespreken