Expertises & diensten

George Schlink – Schilderwerken, Trainingen & Advies, meer dan alleen een schildersbedrijf. Naast schilderwerken, houtrenovatie en verschillende soorten begeleiding bieden wij ook diverse andere diensten aan. Hieronder een overzicht bij de onderdelen waarbij wij u graag verder helpen.

Expertises & diensten keuzemenu

Advies op maat

Advies op maat voor zowel schildersystemen, kleuradvisering en beglazing als ook voor timmerwerk, stukadoorswerk, verbouwingen en renovatie.

Open pagina

Glas plaatsen

Op het gebied van glas plaatsen is er veel mogelijk. Hierbij kunt u denken aan enkel-, isolerend-, brandvertragend-, veiligheidsglas- of zonwerend glas.

Open pagina

Houtrenovatie

Bij houtrotherstel kan het gaan om deelvervanging of gehele vervanging van bijvoorbeeld een stijl, dorpel of gevelbetimmering. Wij werken met gerenommeerde producten voor een zo duurzaam mogelijke oplossing.

Open pagina

Projectbegeleiding

Wij kunnen ook schilder-, onderhoudswerkzaamheden en renovaties voor u plannen en begeleiden. De juiste mensen worden hierbij ingezet zodat kwaliteit gewaarborgd is.

Open pagina

Schilderwerken

Wij voeren zowel binnen – als buitenschilderwerk uit. Gedegen vakmanschap en kwalitatief hoogstaand schilderwerk moet voor iedereen beschikbaar zijn. Dus of u nu uw woning wilt laten schilderen, of als bedrijf een groot project wilt bespreken. George Schlink Schilderwerken, Trainingen & Advies levert maatwerk zoals u dat wenst.

Open pagina

Trainingen

Een goede schilder vinden is helemaal niet zo gemakkelijk als dat het wellicht lijkt. Laat daarom uw studenten opleiden door een vakman die precies weet hoe hij de schilderstechnieken overbrengt op zijn studenten. Daarnaast bieden wij ook B-VCA en VOL-VCA trainingen.

Open pagina

Wandafwerking

Op het gebied van wandafwerking bieden wij de volgende mogelijkheden aan: stucwerk, sierpleister, sauswerk, behangen en glasweefsel.

Open pagina

Woningrenovatie

Wij kunnen een plan opstellen naar uw wensen en de complete renovatie verzorgen met vakmensen uit hun eigen discipline, zodat hier ook weer de kwaliteit gewaarborgd is.

Open pagina

Meteen contact opnemen

Wilt u ons liever telefonisch spreken of heeft een specifieke vraag? Dan willen wij u graag motiveren contact op te nemen via de onderstaande pagina.
Neem contact op